Gezellig, lekker, leuk voor de kids en in een mooie omgeving … altijd leuk om terug te komen!

Ellen

Er werd rekening gehouden met mijn vraag om apart te zitten met onze familie. Er was zelfs een tafeltje voorzien om de cadeautjes op te leggen. Heel kindvriendelijk, uitstekende bediening, lekker gegeten. Alles verloopt heel vlot bij jullie. Heel erg bedankt voor de gezellige namiddag. Grtjs, Gerd

Gerd

Samen met een groepje van 8 vrijgezellendag gehouden hier. Eerst een HEERLIJK ontbijt, dan een leuke tocht met de huifkar naar de zoo en weer terug om van de bbq te genieten. Ik ben echt eerlijk als ik zeg dat dit het lekkerste ontbijt en bbq ooit was. Zo veel keuze en alles gewoonweg even lekker, vers en prima verzorgd. Je kon het niet bedenken of het was aanwezig bij het ontbijtbuffet. Bij de bbq minder keuze in groenten maar dat maakt gewoon niet uit want je wilt erna gewoon zo veel mogelijk plaats overhebben voor het heerlijke én malse vlees!!! Zat een beetje gerookte smaak in wat het echt top maakte.
Bediening ook heel vriendelijke, harde werkers. Op en top verzorgd domein wat toch wel vrij groot is (prachtige tuin, minigolf, trampoline, fietsjes voor de kleintjes, en wipplanken) Ze bieden tal van activiteiten aan dus een echte aanrader voor groepen/families die er een leuke, lekkere en complete dag van willen maken en dit allemaal aan een zeer mooie prijs. Kan niets bedenken van minpunten. Kende het niet en het is een eindje rijden voor mij maar ze gaan me daar zeker en vast nog regelmatig eens terug zien!
Gewoonweg TOP!!!! Doe zo verder daar zou ik zeggen!

Inge Santermans

Lekker gegeten met 30 personen voor mijn 60ste verjaardag, iedereen was supercontent. De bediening was perfect : vriendelijk, behulpzaam, snel….. Zeker voor herhaling vatbaar en ik zal de bbq-formule aan iedereen aanbevelen. TOP

Rita V.

Gezellig komen eten  met 45 mensen van OKRA Hulst. Er was veel plezier en leute.  Ook dit is mee te danken aan het personeel van jullie. Dankuwel.

Omer

We hebben zelden zo een goede bediening gekend. Het personeel kwam altijd voorbij met de juiste attitude waardoor het extra aangenaam was. Zeker voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader voor iedereen die lekker wil eten. Een gezellige avond en dit toch voor een relatief lage prijs!

Toby S.

Wij zijn zeer tevreden omdat het een verzorgd, uitgebreid en lekker ontbijt was. En de sfeer is er gezellig. Ik vind het ook geweldig dat ik, met een glutenintolerantie, gewoon gezellig glutenvrij mee kan tafelen, waarvoor mijn hartelijke dank! Wij komen zeker nog terug.

V. uit Heppen