PINDA PINDA: VOOR GROEPEN!

LAAT U VERLEIDEN EN MAAK EEN LEUK UITSTAPJE…

VOOR IEDER WAT WILS!

Pinda Pinda, groepsactiviteiten

Pinda Pinda, groepsactiviteiten, huifkarren tocht

Bij PindaPinda ben je op de juiste plaats voor kant-en-klare arrangementen, maar ook werken we met plezier formules op maat uit. Even weg met z’n tweetjes of met de vriendengroep, een uitstap met de Chiro of een verjaardagsfeest, … PindaPinda zorgt voor een originele belevenis voor jong en oud. Tochten met de tandem, met de huifkar te voet of met de (gehuurde) fiets zijn maar enkele van de mogelijkheden. Ook spelletjes minigolf of lasergame maken deel uit van ons arrangementen-assortiment.

De uitvalsbasis van PindaPinda is de Vuvuzela. Deze brasserie met Afrikaanse accenten ligt verscholen in de Hamse bossen op het domein van Ollevier en Co.

Stuur gerust een mailtje naar griet@devuvuzela.be voor meer info!

Hopelijk tot binnenkort! Karibu!

 Pinda Pinda, groepsactiviteiten

OP SAFARI MET DE HUIFKAR

Type: Ontbijt – Huifkartocht – Bezoek Zoo met consumptiebon

Duur: van 9h00 tot ongeveer 17h00

Aantal personen: minimum 15 – maximaal 45

Wanneer: In november, december en februari: elke dag behalve maandag, dinsdag en woensdag. Van maart t.e.m. oktober: alle dagen behalve maandag en dinsdag.

Voor wie: Voor iedereen!

Omschrijving: Samenkomst om 9uur in de Vuvuzela waar jullie de dag starten met een uitgebreid ontbijt. De paarden staan om 11uur al te trappelen om te vertrekken met de huifkar richting de zoo Pakawi Park. Daar kunnen jullie rondwandelen tot 16uur. Om 16uur staat de huifkar terug klaar aan de zoo om jullie te vervoeren naar de Vuvuzela waar je, indien gewenst, een hapje kan eten.

Prijs: 49euro per persoon vanaf 10jaar. Kinderen van 2jaar tot 10jaar betalen 39euro. Kinderen jonger dan 2jaar nemen gratis deel.
Aanpassingen kunnen op aanvraag besproken worden. Zo is deze activiteit, mits een prijsaanpassing, ook mogelijk voor kleinere groepen. Stuur gerust een mailtje naar info@devuvuzela.be voor meer info!

RONDRIT MET DE HUIFKAR

TypeHuifkartocht

Duur: Naar keuze

Aantal personen: minimum 1 – maximaal 45 personen.

Wanneer: In november, december en februari: elke dag behalve maandag, dinsdag en woensdag. Van maart t.e.m. oktober: alle dagen behalve maandag en dinsdag.

Voor wie: Voor iedereen!

Omschrijving: Samenkomst aan de Vuvuzela waar paard en huifkar klaarstaan voor een ontspannend ritje door de Hamse natuur. Als jullie onderweg graag een pauze inlassen om de dorstigen te laven, kan dat uiteraard! Voor of na de rondrit kan je gezellig een hapje eten in de Vuvuzela…

Prijs: Op aanvraag. Stuur gerust een mailtje naar griet@devuvuzela.be!

MANZJAREE EN WANDELAREE

Type: Stoofvlees met frietjes – Wandeltocht – Dessert

Duur: van 12h30 tot ongeveer 16h30

Aantal personen: minimum 1 – maximaal 300

Wanneer: In november, december en februari: elke dag behalve maandag, dinsdag en woendag. Van maart t.e.m. oktober: alle dagen behalve maandag en dinsdag.

Voor wie? Voor iedereen!

Omschrijving: Samenkomst om 12u30 in de Vuvuzela. Daar kunnen jullie genieten van de Vlaamse klassieker n°1: Stoofvlees met frietjes! Van zodra de buiken rond gegeten zijn, vertrekken jullie op wandeltocht. We hebben uitgestippelde routes van verschillende afstanden. Ook hebben we een rolstoel- en kinderwagenvriendelijke route. Bij terugkomst in de Vuvuzela serveren we Vlaamse klassieker n°2: Dame Blanche!

Prijs: 20euro per persoon. Dit is de standaardprijs voor het arrangement zoals hierboven omschreven. Aanpassingen kunnen we op aanvraag bespreken. Stuur gerust een mailtje naar info@devuvuzela.be voor meer info!

Wandeling op wieltjes

Type: Wandeling – Dame Blanche.

Startuur: Uur naar keuze!

Duur van de tocht: 1 à 2 uren.

Aantal personen: Vrij te kiezen!

Wanneer? Van maart t.e.m. oktober: alle dagen behalve maandag en dinsdag. In november, december en februari: alle dagen behalve maandag, dinsdag en woensdag.

Voor wie? Voor iedereen!

Omschrijving: Deze wandeling kan je op eender welk moment van de dag doen. Interessant is dat de wandeling ook geschikt is voor rolstoelen, grotere kinderwagens en wandelaars die (iets) moeilijker te been zijn. Of gewoon voor iedereen die deze wandeling wilt doen :). Bij terugkomst in de Vuvuzela serveren we een welverdiende dame blanche!

Prijs: 6,5euro per persoon. Dit is de standaardprijs voor het arrangement zoals hierboven omschreven. Aanpassingen kunnen we op aanvraag bespreken. Stuur gerust een mailtje naar info@devuvuzela.be voor meer info!

FIETSEN DOOR DE BOMEN EN MOSSELEN IN DE KASTROL

Type: Eten in De Vuvuzela – Fietstocht (met eigen fiets) – Dessert in De Vuvuzela

Duur: van 12h00 tot ongeveer 18h00

Aantal personen: minimum 2 personen

Wanneer? Van juli t.e.m. oktober: Elke vrijdag (mosseldag). Voor groepen vanaf 20personen: ook andere dagen mogelijk naar wens.

Voor wie: Voor iedereen die kan fietsen of die achterop kan zitten.

Omschrijving: Samenkomst om 11u30 aan de Vuvuzela. Daar is er een ontvangst en serveren we een lekker Belgisch gerecht: Mosselen met friet! Daarna fietsen jullie langs binnenwegen richting Oosten met als bestemming “Fietsen door de bomen”. Hierbij passeer je mooie pareltjes in ons levendig Limburg. Rond 18uur komen jullie terug aan in de Vuvuzela waar je kan genieten van lekker eten en drinken en… een lekkere en welverdiende dame blanche!

Prijs: 29,5euro per persoon. Aanpassingen kunnen op aanvraag besproken worden. Indien je deze tocht met onze tandems wilt doen, komt er 12euro per persoon bij. Voor meer info, stuur gerust een mailtje naar info@devuvuzela.be.

“VERKEN NOORD-LIMBURG MET EEN GROEN STALEN ROS VAN FIETSPARADIJSLIMBURG.BE

Van 3 juli 2020 tot en met 8 november 2020

De Vuvuzela is een afhaalpunt van Fietsparadijslimburg.be, dat gekend is door een groene oase van bos en rust. Wij verwelkomen je met de glimlach en geven graag onze zelf uitgestippelde fietsroutes met je mee. Beringen, Lommel, Fietsen door de Bomen in Hechtel-Eksel, Tessenderlo, Hasselt,… allemaal makkelijk te bereiken met de fiets vanuit Ham. Zin in een hapje en een drankje na of voor de fietstocht? Je bent zeer welkom op het mooiste terras van Limburg! Reserveer je fiets HIER.

SNORKELEN MET DE TANDEM

Type: Ontbijt – Tandemtocht – 2h Snorkelen in duikcentrum Todi te beringen

Duur: van 9h00 (weekends) of 10h00 (weekdagen) tot ongeveer 16h00

Aantal personen: minimum 2 – maximaal 20

Wanneer: In november, december en februari: elke dag behalve maandag, dinsdag en woensdag. Van maart t.e.m. oktober: alle dagen behalve maandag en dinsdag.

Voor wie: Onze tandems zijn geschikt voor mensen vanaf 1m60

Omschrijving: Samenkomst ’s ochtends in de Vuvuzela om de dag te starten met een stevig ontbijt. In het weekend neem je deel aan ons ontbijtbuffet vanaf 9uur. Door de week voorzien we ontbijt aan tafel vanaf 10uur. Daarna is er een leuke tandemtocht langs binnenwegen naar het duikcentrum Todi in Beringen. Om 12uur begint het snorkelavontuur. Rond 14uur is het tijd om af te ronden en mag je een drankje drinken in de duikersbar. Neem zeker een kijkje op todi.be voor meer info! Tegen 16uur komen jullie terug toe met de tandem in de Vuvuzela waar jullie eventueel een hapje kunnen eten.

Prijs: 42,5euro per persoon. Dit is de standaardprijs voor het arrangement zoals hierboven omschreven. Aanpassingen kunnen we op aanvraag bespreken. Stuur gerust een mailtje naar info@devuvuzela.be voor meer info!

EERST AFZIEN EN DAN GENIETEN MET DE TANDEM

Type: Ontbijt – Tandemtocht – stoofvlees met frietjes in De Vuvuzela

Duur: van 9uur (in de weekends) of van 10uur (weekdagen) tot ongeveer 16uur, afhankelijk van welke fietsroute wordt gekozen.

Wanneer: Van maart tot en met oktober: elke dag behalve maandag en dinsdag. In november, december en februari: elke dag mogelijk, behalve maandag, dinsdag en woensdag.

Aantal personen: miniumum 2 – maximaal 20 personen

Voor wie? Geschikt voor mensen met rijbewijs B

Omschrijving: Samenkomst ’s morgens aan de Vuvuzela. Daar is er een ontvangst met uitgebreid ontbijt. In het weekend neem je deel aan ons ontbijtbuffet vanaf 9uur. Door de week voorzien we ontbijt aan tafel vanaf 10uur. Daarna is er een tandemtocht. We stippelden enkele routes van verschillende afstanden uit. Eens terug aangekomen in de Vuvuzela, serveren we een welverdiende stoofvlees met frietjes. MMMmmm…!

Prijs: 38,5euro per persoon. Dit is de standaardprijs voor het arrangement zoals hierboven omschreven. Aanpassingen kunnen we op aanvraag bespreken. Stuur gerust een mailtje naar info@devuvuzela.be voor meer info!

TAFELROUTE: FIETSEN DOOR DRIE GANGEN

Van 1 mei t.e.m. 30 september

Hou je van fietsen? Hou je van lekker eten? Dan is deze culinaire belevenis zeker iets voor jou! Je stapt op de trappers voor een tocht van 40, 50 of 65 km. Onderweg stop je bij drie horecazaken voor een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Je hebt de keuze uit 3 formules: Tafelroute, Tafelroute Streekproducten en Tafelroute Deluxe.

Voor meer info: klik hier!

VERJAARDAGSFEESTJE POLE POLE

Type: Drankje – Minigolf – Pannenkoeken

Duur: Van 13u30 tot 17uur.

Aantal personen? Minimum 10personen en maximaal 50personen.

Wanneer? Van maart tot en met oktober: elke dag behalve maandag en dinsdag. In november, december en februari: elke dag behalve maandag, dinsdag en woensdag.

Voor wie? Voor jong en oud! Per vijf kinderen vragen we dat er één begeleider aanwezig is om ’n oogje in het zeil te houden.

Omschrijving: Samenkomst om 13u30 in de Vuvuzela waar we jullie ontvangen met een drankje. Nadien slaan jullie een balletje op onze Piratenminigolf. Terwijl bakt onze kok de lekkerste pannenkoeken van Ham en omstreken, zodat jullie na dat spelletje golf kunnen smullen. Achteraf is er nog tijd voor deugnieterij op onze trampolines of voor pingpong… Afsluiter om 17uur is een ijsje!

Prijs: 12,90euro per persoon. Dit is de standaardprijs voor het arrangement zoals hierboven omschreven. Aanpassingen kunnen we op aanvraag bespreken. Stuur gerust een mailtje naar info@devuvuzela.be voor meer info!

VERJAARDAGSFEESTJE FRITTA KOTTA

Type: Drankje – Minigolf – Frieten met curryworst

Duur: Van 10uur tot 14uur.

Aantal personen? Minimum 10personen en maximaal 50personen.

Wanneer? Van maart tot en met oktober: elke dag behalve maandag en dinsdag. In november, december en februari: elke dag behalve maandag, dinsdag en woensdag.

Voor wie? Voor jong en oud! Per vijf kinderen vragen we dat er één begeleider aanwezig is om ’n oogje in het zeil te houden.

Omschrijving: Samenkomst om 10uur in de Vuvuzela waar we jullie ontvangen met een drankje. Nadien slaan jullie een balletje op onze Piratenminigolf. ’ s Middags serveren we frieten met een curryworst en een drankje. Achteraf is er nog tijd voor deugnieterij op onze trampolines of voor pingpong… Afsluiter om 14uur is een ijsje!

Prijs: 16euro per persoon. Dit is de standaardprijs voor het arrangement zoals hierboven omschreven. Aanpassingen kunnen we op aanvraag bespreken. Stuur gerust een mailtje naar info@devuvuzela.be voor meer info!

LASERTJE SCHIET

Type: Drankje – Laserschieten – Spaghetti

Duur: Van 13u30 tot 17uur.

Aantal personen? Minimum 8personen en maximaal 32personen.

Wanneer? Van maart tot en met oktober: elke dag behalve maandag en dinsdag. In november, december en februari: elke dag behalve maandag, dinsdag en woensdag.

Voor wie? Voor jong en oud! Per vijf kinderen vragen we dat er één begeleider aanwezig is om ’n oogje in het zeil te houden.

Omschrijving: Samenkomst om 13u30 in de Vuvuzela waar we jullie ontvangen met een drankje. Nadien begint het laserspel waarbij wij een begeleider/scheidsrechter voorzien. Deze slag om de overwinning duurt ongeveer 2 uren. Wanneer de strijdbijl begraven werd, staat de kok al klaar met zijn pot warme spaghetti.

Prijs: 27euro per persoon. Dit is de standaardprijs voor het arrangement zoals hierboven omschreven. Aanpassingen kunnen we op aanvraag bespreken. Stuur gerust een mailtje naar info@devuvuzela.be voor meer info!